Mindennapi klasszikusok

Mindennapi klasszikusok

Felhívás a blog olvasóihoz

2011. augusztus 16. - _romanista

Kedves Olvasók és a Facebook oldalt Követők!

Az utóbbi időben a korábbiakhoz képest jelentősen megnőtt a vendégposztok aránya. Elég, ha a júliusi Riccardo Mutis bejegyzésre vagy a Mendelssohn hegedűversennyel kapcsolatos személyes élmény megosztására gondolunk, de nyugodtan említhetjük a tegnapi, Fricsayról szóló írást is.

Én a magam részéről ennek nagyon örülök, és ahogyan korábban egy bejegyzés végén, most egy teljes bejegyzésben szeretnélek arra kérni Benneteket, hogy küldjetek bátran írásokat, de akár csak képeket - lásd a hétvégi Brahms síremlék képe, amelyhez aztán én találtam idézetet.

Az írásokkal kapcsolatban: ezek lehetnek személyes élmények - ki hogyan találkozott egy bizonyos zeneművel, előadóval, lemezzel -, lehetnek koncertbeszámolók - akár frissek, akár régebbiek -, de persze nincsen megkötés: jöjjön bátran minden, és minél személyesebb, annál jobb.

Email: klasszikusok.blog.hu@gmail.com vagy jelezzétek a Facebook oldalon és én utána felveszem a kapcsolatot a bejegyzés írójával.

Köszönettel,

Fekete Márton - a Mindennapi klasszikusok blog és Facebook oldal (ötlet)gazdája

A bejegyzés trackback címe:

https://klasszikusok.blog.hu/api/trackback/id/tr533157445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása