Mindennapi klasszikusok

Mindennapi klasszikusok

Schuberti mesék a Nemdebárban - június 8., vasárnap, 20:30

2014. június 01. - _romanista

Amikor a Brahms vasárnapra készültünk, azt írtam, hogy úgy készülök rá, mint egy egyetemista egy fontos vizsgára. Erre ugyanez igaz. Ha Brahms a legszemélyesebb szerzőm, akkor Schubert a legotthonosabb.

Schubert nekem háromféle: angyali, aranyfényű és meseszerű. Hogy milyen zenék lesznek, hogy melyik jelleg dominál majd, azt egyelőre nem tudom; ami biztos, hogy ott lesz a Mindennapi klasszikusok Égi meséinek egyik főszereplője: Amikor, a kicsi angyal. Mert Amikor ugye angyal, Ő maga is aranyszínű, és a Föld összes meséjét kívülről ismeri, a schuberti meséket meg különösen...

(Amikornak időközben lett saját Facebook oldala: https://www.facebook.com/amikormesei)

Kedvcsinálónak - ez mindhárom egyben:

Ebben a félévben ez lesz az utolsó közös zenehallgatás a Nemdebárban. Annyi változás a korábbi vasárnapi hasonló rendezvényekhez képest, hogy ezúttal a nyárra való tekintettel 20:30-kor kezdünk.

Az este Facebook eventje: https://www.facebook.com/events/641460992612672/

Ismét lesz vegán / makrobiotikus szendvics bio kenyérből, és légy szíves ezúttal is hozzatok gyertyákat és mécseseket, mint legutóbb, amikor kiraktuk a Nemdebár Goldberg-csillagképét:

nemdebár_goldberg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://klasszikusok.blog.hu/api/trackback/id/tr556248275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása