Mindennapi klasszikusok

Mindennapi klasszikusok

A Fesztiválzenekarral Frankfurtban - 3. rész

2011. október 23. - _romanista

Ez az élménybeszámoló-sorozat a Fesztiválzenekar 2011. október 23-ai frankfurti fellépéséről szól. Műsoron Bartóktól a Magyar parasztdalok és a II. zongoraverseny Schiff András szólójával, valamint Schubert IX. (C-dúr, "Nagy") szimfóniája.

Reggeli a turnémenedzserrel, udvarias beszélgetés munkahelyről, koncertekről, gyerekekről. A reggeli után együtt megyünk fel a lifttel, a zenekarból is csatlakoznak páran . Egyikük a turnémenedzserrel beszélget, a beszélgetés során ezt kérdezi: "Hogy vagy ma, Frici Mama?"

Pár perc a szobában, majd indulás a főpróbára, a hallban találkozunk ismét. Alig lépünk ki az utcára, a turnémenedzser az egyik zenészhez lép - Ő Pierre kiköpött mása a Megáll az időből, börzekéje alatt csupán egyetlen ing -; a turnémenedzser megpróbálja összébb húzni a kabátot, a mozdulatban minden anya szava: "Szabadon van a mellkasod."

A turnémenedzser otthon kettő, itt pedig számtalan gyermek Anyukája.

A bejegyzés trackback címe:

https://klasszikusok.blog.hu/api/trackback/id/tr853324423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása