Mindennapi klasszikusok

Mindennapi klasszikusok

Tabáni mesék Amikorral

2014. augusztus 28. - _romanista

Szombaton - szeptember 7-én - tett kiegészítés: most kaptam a hírt a rendezvény pesti "lába" elmarad, így a program csak a budai oldalon lesz:

"Első alkalommal rendezzük meg a Nyárzáró Piknik Budán szabadtéri programot, amely civil kezdeményezés a Beata Project - picnic for your pleasure és az Asztalka Cukrászda szervezésében. Egy nap, amikor közös városi piknikre hívjuk az ínyencségekre éhes budapestieket. A Piknik házigazdája a Tabán ékszerdoboza, az Asztalka Cukrászda a tabáni templom lábánál. A piknikhez bárki csatlakozhat, a program az ingyenes. Az Asztalkában különleges piknik csomag vásárolható, emellett irodalmi és zenei ínyencségekkel is készülünk a kötetlen nyárbúcsúztató eseményen.

Időpont: 2014. szeptember 7. (vasárnap) 15.00-18.00

Helyszín: Asztalka Cukrászda, I.kerület Döbrentei utca 15., a tabáni templom lábánál szabadtéren

Program: Piknik: 15.00-18.00 között

- 16.00-17.00: Mindennapi klasszikusok - Tabáni mesék" - tehát a blog programja nem változik!!!

***

Úgy történt, hogy az egyik Nemdebáros közös zenehallgatást meglátogatta a Nyárzáró Piknik Pesten és Budán rendezvénysorozat kitalálója, és meghívott az eseményre, hogy legyen itt is egy közös zenehallgatás.

A rendezvényről általánosságban:

"Első alkalommal rendezzük meg a Nyárzáró Piknik Pesten és Budán szabadtéri programot, amely civil kezdeményezés a Beata Project - picnic for your pleasure és a Civilek a Palotanegyedért Egyesület szervezésében. Egy nap, amikor közös városi piknikre hívjuk az ínyencségekre éhes budapestieket. A Piknik házigazdája Pesten a gasztro újdonságairól ismert Múzeumkert Garden & Lounge, helyszíne a Nemzeti Múzeum kertje, Budán pedig a Tabán ékszerdoboza, az Asztalka Cukrászda a tabáni templom lábánál. A pikniket egyszerre két helyszínen, azonos időpontban rendezzük meg, és bárki csatlakozhat az ingyenes programhoz. Mindkét helyszínen különleges piknik csomagok vásárolhatóak, emellett irodalmi és zenei ínyencségekkel is készülünk a kötetlen nyárbúcsúztató eseményen.

Időpont:

2014. szeptember 7. (vasárnap) 15.00-18.00

Helyszínek:

  • Pest: Múzeumkert Garden & Lounge, a Nemzeti Múzeum kertje

  • Buda: Asztalka Cukrászda, Tabán, a tabáni templom lábánál"

A Mindennapi klasszikusok oldal közös zenehallgatása az Asztalka cukrászdánál lesz, 16:00 órakor kezdődik, a program várható hossza egy óra.

Úgy tervezem, hogy a blogról és a Facebook oldalról már ismert Amikor történeteiből válogatok, természetesen a hozzá kapcsolódó zenékkel; Brahms biztosan lesz:

Az esemény Facebook eventje: https://www.facebook.com/events/811164092237633/

Gyertek!

A bejegyzés trackback címe:

https://klasszikusok.blog.hu/api/trackback/id/tr716645839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása