Mindennapi klasszikusok

Mindennapi klasszikusok

Új rendezvény: vasárnap délutáni zenehallgatás a Nemdebárban (Moszkva tér 5.)

2014. április 07. - _romanista

A Mindennapi klasszikusok oldal és a BMC közös zenetörténeti előadás-sorozata mellett egy újabb program indul. Úgy történt, hogy a gyerekem szombaton a Moszkva tér egyik gyorséttermében szeretett volna vacsorázni. Megalkudtunk: kap ott vacsorát, amelyet aztán a pár házzal arrébb lévő Nemdebárban fog elfogyasztani, ahol "a Papa iszik addig egy sört..." (A Krounenbourg búzasörnek nincsen párja...)

A közös rendezvény ötlete András, a Nemdebár tulajdonos fejéből pattant ki a vacsora alatt: úgyis régóta tervezi, hogy vasárnap délután legyen közös klasszikus zenehallgatás a Nemdebárban.

Az első rendezvényre április 13-án, vasárnap 18:00 órától kerül sor, egy rövid, 5-10 perces ismertető után Beethoven D-dúr hegedűversenyét fogjuk meghallgatni, majd a műről, Beethovenről beszélgetünk. A menetrend rugalmas, mint maga a Nemdebár, bármerre alakulhat...

Várunk mindenkit sok szeretettel - a belépés díjtalan!

A Nemdebár Facebook oldala: https://www.facebook.com/nemdebar?fref=ts

A rendezvény Facebook eventje: https://www.facebook.com/events/464189360380572/ 

Kedvcsinálónak:

A bejegyzés trackback címe:

https://klasszikusok.blog.hu/api/trackback/id/tr95887775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

saját 2014.04.14. 19:59:49

Ott voltunk, meghallgattuk. Yehudi Menuhin csodálatos hegedűjátéka (+ Furtwangler) a korlátozott technikai feltételek ellenére gyönyörű és élvezetes volt.

Az összejövetel kellemes és barátságos hangulatáért köszönet a Mindennapi klasszikusok bloggerének.
süti beállítások módosítása