Mindennapi klasszikusok

Mindennapi klasszikusok

"Ez nagyon szép zene..." - még egyszer Jugyináról és Bach b-moll prelúdium és fúgájáról

2011. február 21. - _romanista

"Mit szeretnél?" - kérdezem a gyerekemet: nemsokára négyéves kislány -, "menjek oda Hozzád rajzolni vagy maradjak itt?" "Maradj ott, rajzolok egyedül" - mondja. Maradok tehát a kanapén és elindítom nem is tudom, hogy hanyadszor a címben szereplő darabot:

Ülünk csöndben a kicsi lakásban, Ő rajzol, színes papírokat vagdos, az apró négyzeteket egy rajzlapra ragasztja. Egyszer csak megszólal - teljesen magától -, kicsit nekem, kicsit magának mondja: "Ez nagyon szép zene..."

A bejegyzés trackback címe:

https://klasszikusok.blog.hu/api/trackback/id/tr992676480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisztihand 2011.02.21. 13:10:30

Műértő. Nemhiába hordod az Operába és hangversenyekre. Gratulálok.

_romanista 2011.02.21. 13:12:48

@Krisztihand: ez túlzás azért: kétszer voltunk gyerekműsoron az operában. az elsőt unta, a második tetszett neki.

KrizsiL 2011.02.21. 14:20:15

Gyermekműsor: azt hiszem sokszorosan megérdemli figyelem felhívást a Lukácsházi Győző vezette BonBon matiné. Sok helyszínen + a MR Hatos stúdióban havonta egy alkalommal vasárnap van rendezvényük. A rádióbeli ingyenes, élő adásban megy. Kihagyhatatlan zene iránt érdeklődő gyerekekkel. Mieinket száz km feletti távolságból is többször elvittük.
süti beállítások módosítása