Mindennapi klasszikusok

Mindennapi klasszikusok

Elismerés a blognak és köszönet Nektek

2010. szeptember 08. - _romanista

Tegnap este héttől jelentősen megélénkült a forgalom a blogon Index nyitó oldali kiemelés nélkül. Ma reggel már látszottak a tegnapi statisztikák: ezekből azt lehetett kiolvasni, hogy nagyon sokan jöttek a Startlapról. Felmentem az oldalra, és meglepődve láttam, hogy a "Webjava - a szerkesztő ajánlja" dobozban ott a link: Mindennapi klasszikusok. Rövid nyomozás után azt derítettem ki, hogy egy szerkesztő magától tette ki, mert színvonalasnak ítélte a tartalmat és feltöltött videókat.

Ennyit az elismerésről, most pedig hadd mondjak köszönetet minden Facebook "tetszikért", kommentért és zenéért, illetve minden blog-hozzászólásért és a hozzászólásokban megosztott videóért: ez az elismerés mindannyiunkat illet!

A bejegyzés trackback címe:

https://klasszikusok.blog.hu/api/trackback/id/tr42280651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tnsnames.ora 2010.09.08. 16:36:30

Nagyszerű hír, és azt gondolom, külön kiemelt gratuláció a blog gazdájának, aki az egészet elindította és gondozza.

Egy aprócska kiegészítés. Az indexen tegnap este kinn volt a legutolsó poszt, le van mentve kép formátumban, csak nem tudom ide kirakni.

"Klasszikusok: Könnyed történetek tudják közel hozni a klasszikus zenét." - szöveggel

_romanista 2010.09.08. 16:39:19

@tnsnames.ora: köszönöm! az Index nyitó oldali kiemelést én is tudom - valamikor 22 óra után került ki, és reggel került le, de előtte és utána is sok látogató jött.

foeniculum 2010.09.08. 17:50:02

@_romanista:
Én is gratulálok, és várjuk a további hasonlóan színvonalas, és izgalmas írásokat :)
Valóban jó érzés ide bemenekülni, a sok semmitmondó cikk áradatából

_romanista 2010.09.08. 18:01:55

@foeniculum: köszönöm. remélem, hogy a holnapi is fog tetszeni...
süti beállítások módosítása