Mindennapi klasszikusok

Mindennapi klasszikusok

Egy Dinu Lipatti ritkaság

2010. augusztus 18. - _romanista

Hétfő este találkoztam egy zeneértő emberrel - kérésére a nevét nem fedem fel -, akivel sok mindenről beszélgettünk: darabokról, karmesterekről, zongoristákról. Természetesen szóba került Dinu Lipatti is, kedves ismerősöm azt ajánlotta, hogy a lenti videót mindenképpen "hallgassam" meg:  Dinu Lipatti és Nadia Boulanger négykezes Brahms keringői. Valahogyan így fogalmazott: "Ebből a nyolc perces részletből valami nagyon könnyed, felszabadult muzsika árad..."

Ő megosztotta ezt velem, én hadd osszam meg minél több emberrel, remélem, hogy az Index is támogatja ezt. A Youtube-on eddig 1.153 megtekintés szerepel a videó mellett, ha itt a blogon további 500 megtekintés hozzáadódik, már megérte... 

A bejegyzés trackback címe:

https://klasszikusok.blog.hu/api/trackback/id/tr962229965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása